Dersler

Birebir Tarot Rehberliği Seansları

Kategoriler:

Açıklama

Tarot bir falcılık yöntemi değildir. Geçmişten başlayarak hayatın tüm açılımını masaya döken, yüzleştirmeler yapan, geçmiş ile helalleştirmeye çalışan, yaşatılanların aslında kayıp değil kazanç olduğunu anlatan, sınavlarla olgunlaştığımızı hatırlatan ve gelecekle ilgili ipuçları vererek yön gösteren, bizi oluşturan tüm gerçekleri (kodları) kartlar aracılığıyla okumaya çalışan bir tekniktir. Tarot zihne değil, ruha hitap eder. Ruhun hareketlerine rehberlik yapar. Şahıslar önemli değildir, şahıslar aracılığı ile yaşatılan olaylardaki hissedilen duygular önemlidir. Bunlar hayat dersleri ve sınavlardır.

Açılımlar ortalama 1 saat sürmekte ve online görüntülü olarak yapılmaktadır

Online seanslar için kendi taro kartlarınız olması gerekmektedir. Bu hem seans sırasındaki enerji, hem de sonrası için önemlidir. Kendi desteniz yoksa ve yeni alacaksanız lütfen bize danışın.

Seanslar için DEMET ALACAKAYA DERNEK  veya DERYA BULUT olarak seçiminizi bize bildirmenizi rica ederiz.

Devamı için tıklayınız:  https://demetdernek.com/bireysel-tarot-acilimlari/

İncelemeler