MİSTİK MONTENEGRO KAMPI: 3-6 EKİM

Tüm Hayalperestlere Merhaba,

Mistik Montenegro Kampımızın Detaylarını Paylaşıyorum!

Öncelikle; kendi hayallerini takip eden bir çift olarak kampımızın temasının tabiki de ”Hayaller’ olacağını keyifle belirtmek istiyorum..

Her anını yüksek frekansta dolu dolu yaşamanızı amaçlayarak planladığımız programda;  yoga, meditasyon, bireysel ve grup çalışmalarının yanında, UNESCO koruması altında bulunan tarihi yerleri ve eşsiz doğayı birlikte deneyimleyip, ayrıca özel bir bölümde Montenegro’da yaşam ve fırsatlar hakkında bilgilere yer vereceğiz.

3 gece 4 gün sürecek ve bitmesini hiç istemeyeceğiniz mistik kampımızın temasına uygun olarak özenle seçtiğimiz muhteşem Huma Otel’in https://humahotel.me keyfini çıkartıp, hayallerinizle baş başa kalabilmeniz için size ait zamanlar ayırmayı da unutmadık!

Özel olarak sormak istediğiniz sorular ve merak ettikleriniz için happydays@demetdernek.com adresinden mail yolu ile bana ulaşabilirsiniz.

Sizleri Montenegro’nun çok özel coğrafyasındada karşılamayı heyecanla bekliyoruz.

DEMET DERNEK

Budva, Temmuz 2019