Birebir Koçluk Seansları

Merhaba,

Herkesin bir yaşam koçuna ihtiyacı var bana göre. Bir koçla çalışmak bana muzzam değişim ve gelişimler kattı. Çok daha hızlı ve zarifçe ilerledim. Kendi yaşamıma katkısını çok iyi bildiğimden şuan bu mesleği gönül rahatlığıyla yapıyorum.

KOÇLUK SÜRECİM NASIL İLERLİYOR ?

ÜÇ SEÇENEK SUNUYORUM:

ADANMIŞLIK PAKETİ : 3 Ay- 12 Seans Uzun soluklu bu çalışma sürecinde hedefleriniz ve hayallerinize dair netleşirken bu konularda sizi tutan kalıplarınızı kalıcı olarak değiştirebiliyorsunuz. Bebekliğinizden başlayarak çocukluk travmalarınızı şifalandırmak gibi derinlerde de çalışabiliyor, sonrasını birlikte takip etme fırsatımız olduğundan oldukça kalıcı değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün oluyor. Süreç içinde kendinizi ve egonuzu, zayıf ve güçlü taraflarınızı, tepkisel yanlarınızı ve Evrenle çalışma şeklinizi çok daha iyi tanıyorsunuz. Bu da sizi anlık enerjinizin, modunuzun düştüğü zamanlarda kendi başınıza mükemmel bir şekilde sürecini yöneten kişi haline getiriyor.

MİNİ PAKET : 1 Ay- 4 Seans Yaşamınıza yön vermek, daha iyi versiyonunuzu deneyimlemek ve artık tekrar yaşamak istemediğiniz deneyimleri kalıcı olarak çözmek için bir ay kendinizi mercek altına alabilirsiniz. Bu süre içinde egonuzla tanışıp refleks gibi kullandığınız duyguları, tepkileri ayrıştırabilirsiniz. Buradan sonra yola bilinçli devam etmek ve kendi gücünü elinize almak farkındalıkla vereceğiniz kararlar haline gelir. Gerektiği anlarda doğum travmaları, içindeki çocuk gibi çalışmalara gidiyoruz. Önceden belirlediğimiz gün ve saatte yurtiçinde telefonla, yurtdışında internet üzerinden görüşme sağlıyoruz. İhtiyaç olması halinde, seanslar arasında, kendi üzerinde çalışabileceğiniz teknikler ve günlük egzersizler paylaşıyorum.

EXPRESS: Tek Seans

Seans süresi ortalama 30-45 dk. Sıkıştığınız bir konuda rehberlik almak istediğinizde son derece aydınlatıcı, yolunuzu, gerçek sorununuzu görmenizi sağlayan tarzda görüşmelerdir. Ayrıca doğum travmalarından özgürleşme ve içinizdeki çocuklarla buluşma seansları sayesinde temel problemlerinizin çözümünü bu tekli seanslarda deneyimleyebilirsiniz. Daha sonra ilerlemek isteyeceğiniz yolun netleşmesi açısından güzel bir kendine adım atma halidir

PEKİ NEREDEN BAŞLIYORUZ SEANSLARA?

İki alanda çalışıyoruz. Birincisi sürekli tekrarlayan, artık deneyimlemek istemiyorum, ben değişim istiyorum dediğiniz anlar. İkincisi de mevcut durumumdan memnunum ancak dahası olabilir, gitmek istediğim yere kolayca ve zarifçe gitmek istiyorum dediğiniz anlar.

ÇALIŞMA TARZIM NASIL?

Öncelikle yüzleşmek benim temel prensibim. Kişi buna hazır değilse benim için koçluk yapılamaz sınıfında yer alıyor. Yüzleşmek artı ve eksileriniz konusunda açık olmanız değil açık olmaya istekli olmanız demek. GERÇEKTEN istek duymanız demek. Ancak bu şekilde, zamanında aldığınız, artık size hizmet etmeyen kararlarınızı farketmeniz, yaşamınızı yöneten eski düşünce kalıplarınızı keşfedip değiştirmeniz mümkün  . Her ego (zihin) gerçekleri filtreler, değişimin çok zor olduğunu savunur, hatta imkansız der! ve aynı yerde kalmak ister. İşte özellikle bu noktalarda Evrenin sınırsız olanaklarını size hatırlatırken, izin vermeniz sonucu arzu ettiğiniz herşeyi kendi çekim gücünüzle nasıl deneyimleyeceğinize rehberlik ediyorum.

Aslında Birlikte YARATMIYORUZ ! YARATMAK YOKTAN VAR ETMEKTİR. BİZ OLANA İZİN VERİYORUZ!!!

Zaten Evrende gani gani varolan paraya, huzura, aşka, sağlığa, başarıya, mutlu bir kariyere İZİN VERMENİZ sonucu hayallerinizi deneyimliyorsunuz. Soru-cevaplarla gerçeklerle yüzleşmeniz, çocukluk kararlarını bulmanız ve arzu ettiğiniz yaşamı deneyimlemenize yönelik tekniklerle YAŞAMINIZI GÜNCELLİYORSUNUZ. Hem de keyifle, huzurla, kolaylıkla…

NELER DEĞİŞİYOR?

Bir düşünceyi yeterince tekrarlarsanız (momentum) artık o sizin inancınız haline geliyor. Tabii buarada en önemli konu size ait olmayan ve hizmet etmeyen düşüncelerinizin inançlar haline gelmiş olması. İster bir sorunla gelin ister geliştirmek istediğiniz konuyla gelin: Yaşamınızdaki deneyimleri birlikte değerlendiriyoruz. Ve bunların hangi inanç kalıplarından kaynaklandığını araştııryoruz. Seans aralarında verdiğim egzersizler kaynağı bulduktan sonra, yeni düşünce kalıbını egonuza öğretmeniz. Tıpkı kaptan ve yardımcı ilişkisi. Kaptan sizsiniz ancak eski koordinatları verdiğiniz yardımcınız eğer değişimden haberdar olmazsa sonuç istemediğiniz yerlere varabilir ya da en iyi ihtimalle o çok istediğiniz noktalara varmayabilir.

ÖZETLE; SEN DEĞİŞ SENDE İŞ – Değişim Programlarımdaki slogandan yola çıkarak iş sizde değişirseniz değiştiremeyeceğiniz hiç bir deneyiminiz yok. Evrendeki herşeye ait bir düğme hayal edin. Zenginlik ve fakirlik düğmelerinden hangisine basıyorsanız o geliyor size. Kullandığınız düğmeleri değiştirdiğinizde yeni realite oluşur. Bu alan tahmininizin ötesinde kolay ve yetileriniz dahilinde.

Sizlerin değişimlere tanıklık etmek benim için büyük onur ve mutluluk.

Seanslara başlamak için ödeme yaptıktan sonra bizimle iletişime geçebilirsiniz.Banka havalesi için mail atınız ya da kredi kartı ile ödeme için linke tıklayabilirsiniz: https://demetdernek.com/dersler/