Yeniden Doğuş Çalışması- Bebeklik Travmalarından Özgürleş

ANNE KARNI ve DOĞUMDAKİ TRAVMALARDAN ÖZGÜRLEŞMEK

Anne karnına düştüğümüz andan itibaren algı kapasitemiz genişlemeye başlıyor. Bir sürü düşünce ve inanç o anlarda bize geçiyor.

Peki bunlar hangi inanç ve düşünceler?

Bizi taşıyan, sıcak bir alanda tutan ve kendinden bizi besleyen ANNELERİMİZ tarafından aktarılan bir dolu duygu ve düşünceyi benimsiyoruz. Bunun üzerine bir de doğum şeklimiz ekleniyor.

Hamilelerle yoga yaptığımdan ve doula yakınlarım sayesinde çokça doğum hikayesine ve birkaç doğum anına canlı olarak şahitlik ettim. Şimdilerde doğumlar oldukça bilinçli hale gelsede bundan birkaç yıl öncesine kadar bebekler hala dünyaya GÜVENSİZ BAĞLANMA dediğimiz şekilde tutunmaya çalışıyordu. Bziler de bu gruptayız. Anneden ayrılık, dünyayı algılama, nefes, ışık, birilerinin bedenine birşeyler yapması gibi gibi birçok konuda bebek halimizde KORKUYORUZ. Ve kendimizi daha o anlarda kapatıyoruz.

Bunun üzerine bazı hikayeler ekleniyor; istenmeyen gebelikler, çok istenen gebelikler, kız ya da erkek bebek beklentisi ve farklı sonuçlarda yaşanan hayal kırıklığının bebeğe işlemesi, doğum şekli, annenin doğum sürecinde kendiyle ve bebeğiyle ilişkisi, babayla ilişkisi, beslenmesi, hareketleri, okuduğu, dinlediği şeyler gibi gibi o kadar çok şeye HENÜZ YAŞAMA BAŞLAMADAN BAŞLIYORUZ Kİ aslında, sonrası çocukluk kısmında bir takım eklemelerle kemikleşiyor. O da ayrı bir çalışma olan İÇİNDEKİ ÇOCUK https://demetdernek.com/icimdeki-cocuk/ çalışmasında kendinizi özgürleştirebileceğiniz bir alan.

Bu çalışma meditatif bir çalışma olup, yavaşça anne karnındaki ilk var oluş anına giderek doğum sürecinde ve sonrasında kendi bebek halinizin yanında olmak, doğum anında bedeninizi kucaklamak ve anneye güvenle teslim etme anına uzanır. Doğum anında şu an hatırlamadığınız ancak size hizmet etmeyen birçok sınırlayıcı inanç kalıplarını değiştirme fırsatınız olur. Ve bir kez bu yolculuğu deneyimledikten sonra defalarca o bebeğe gidebilir sevgi ve güven vererek KORKULARINI dönüştürebilirsiniz.

Seanslara başlamak için ödeme yaptıktan sonra bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Banka havalesi için mail atınız ya da kredi kartı ile ödeme için linke tıklayabilirsiniz : https://demetdernek.com/ders/yeniden-dogus-calismasi-suresiz-urun/