Online Spiritüel İngilizce/ 3 Aylık Modül (48 Saat)

Kişisel Gelişim Destekli Online İngilizce Yolculuğuna Hoşgeldin!

Kolay ve zevkli bir şekilde İngilizce öğrenmek, ilerletmek ve/ veya iyi seviyede İngilizce bilenlerle spiritüel terminolojide konuşmak mümkün.

En temelden başlayarak derin gramer yapılarına doğru ilerleyebilir, ileri seviye kelime bilgisine sahip olabilirsin.

1- Hiç İngilizce bilmiyorum ve klasik yöntemler yerine enerjisi yüksek öğretmenler ve grupla öğrenmek istiyorum.

2- Biliyorum, anlıyorum ama pek konuşamıyorum, bugüne dek katıldığım kurslarda devam edecek motivasyonum olmadı.

3– Orta seviyede takılıp kalıyorum, aksanlı konuşamıyor ve ileri seviye okuma yapamıyorum ve İngilizcemi ilerletirken yaşama dair, spiritüel, güncel konularla keyifli bir grupta yer almak istiyorum.

4- İyi seviyede İngilizce biliyorum ve enerjisi yüksek bir grupta, yaşama dair konular izlemek, yorumlamak istiyorum.

KURSUMUZDA:

    • Max. 8 Kişilik özel sınıflar.
    • Haftada iki gün/ ikişer saat online canlı dersler.   ( 1 saat+mola+1 saat)
    • Native speaker- İngiliz Hoca ile dersler.
    • OXFORD Kaynak takibi.
    • 4 Skills (4 yetenek) temelli ders işleyişi.
    • İngilizce- Kişisel gelişim videoları.
    • Ders kayıtlarının (2 hafta süreyle) izlenebilir formatta paylaşılması.
    • Mini quizler.
    • Devamlılık takibi.
    • Kur sonunda üst kura geçme görüşmesi.
    • 3 Aylık kurs bedeli 3.900 tl (Kredi kartı ödemelerine 90 tl yansımaktadır.)

    (Fiyatlara kdv dahil değildir)

    Kursun ayrıntıları için websitesini inceleyebilirsiniz.

Utanmadan, çekinmeden, İngilizceyi sorun olarak görmeden, spiritüel temelde, günlük yaşamınızda, rahatlıkla kendinizi ifade etmeniz ve konuşulanları anlamanıza yönelik bir yolculuğa başlıyoruz.

 

Öyle bir yolculuk, kurs, ders hayal edin ki her buluşmaya büyük bir keyifle ve istekle katılmak istiyorsunuz. Self-Discover yani kendini keşfetme sürecinizi İngilizce- Dünyanın ortak dili ile yapabiliyorsunuz.

YOLA ÇIKMA AMACIMIZ:

Yaşamda amacı olmayan, güncellenmeyen her şey enerjisini yitirir ve yok olmaya mahkum olur. Bizim yolculuğumuzun da büyük bir amacı var tabi ki: İngilizceyi iyi seviyede keyifle, kahkahalarla öğrenmeniz ve geliştirmeniz. Yenilik ve gelişmeleri takip ederek yaşayan bir dil olan İngilizceyi doğru şekilde öğrenmek için güncellenerek devam etmek.

KALİTELİ DERSLER:

Grup seviye ve ihtiyaçlarına yönelik olarak OXFORD yayınlarından derslerimizi takip ediyoruz. Özellikle güncellenmiş ve kişisel gelişim destekli formatımıza uygun yayınları seçiyoruz. Dersler 4 Skills temelinde ilerliyor. Yani gramer, konuşma, dinleme ve okuma bölümleriyle bilgiler pekiştiriliyor. Ders kayırlarının belli bür sürede öğrencilere açık kalması derslerin tekrarlanmasını sağlıyor ve ders kaçırma sorununu ortadan kaldırıyor.

 

VIP SINIFLAR:

İçeriğin nicelik ve nitelik açısından değerli olması ilk amacımızdı. Seviyeye göre ayrılan ve max 8 kişi ile sınırlandırdığımız online sınıflarımız aracılığıyla yoğun olarak konuşma ile birlikte anlama ve okuma becerinizi geliştirmek üzere canlı
yayın dersler, pekiştirme oyunları, spiritüel videolar, konu anlatımları, öğretmenlerimizin ödevleri ile neredeyse özel ders şeklinde grupça ilerliyoruz.

ENERJİSİ YÜKSEK ÖĞRETMENLER:  

Aktif olarak çalışan, genç ve dinamik bir kadro ile çalışmayı tercih ediyoruz. AKSAN konusuna özellikle dikkat ediyoruz. Metafizik sınıflarında ise tecrübeli öğretmenimizle ile seminer tadında derslerle İngilizce pratiği şansı sunuyoruz.

YOLCULUKTAKİ ADIMLAR: 

Hiç bilmiyor ya da çok az biliyorum- Foundation (Beginner+Elemantary) – Elementary

Biliyorum ama çok genel yapı ve sınırlı kelime ile konuşuyorum – Pre- Intermediate

Anlıyorum, ancak akıcı konuşamıyorum- Intermediate

Anlama ve konuşuyorum, dilimi zenginleştirmeye ihtiyacım var- Upper- Intermediate

İyi seviyede anlıyor ve konuşuyorum – Advanced

ÖZEL KUR SÜRELERİ: 

Her bir modül 12 hafta/3 aylık programdan oluşuyor.

ONLINE ORTAM :

Anlama ve konuşmaya yönelik bir hedefle, sınıf sayıları 5-8 kişi ile sınırlı olan online sınıflarımıza internetiniz olan her noktadan kolayca erişebiliyorsunuz. Ayrıca ders kayıtları öğrencilerimizle paylaşılmaktadır.

SEVİYE BELİRLENMESİ:

Katılımcılarla yaptığımız İngilizce tanışma ve görüşmenin ardından, Öğretmenimiz tarafından sorulan sorularla katılımcıların seviyeleri kendileriyle paylaşılarak kayıt aşamasına yönlendirilecektir.

ÖĞRENCİLERİMİZ NELER ANLATTI?

 

Bizi en çok mutlu eden katılanların dolu dolu bu yolculuktan duydukları memnuniyetleri oldu. Sadece İngilizcelerini ilerletmekle kalmadılar; içsel yolculuklarında ilerlediler.

Uzun yıllardır hep İngilizce öğrenmek istemişimdir. Ancak hemen hemen her kursta zamanla ilgili olumsuzluklar yaşamıştım. Ya saatleri ya da günleri uymuyordu. Bu dönemde, bu kursun online başlaması ile harika bir alan açıldı ve evimin konforunda olması süper oldu. Dersleri kaçırdığımda ve tekrarlamak istediğimde kayıtlardan izliyorum.

Bazıları, bu yaşta neden İngilizce öğreniyorsun nerde kullanacaksın dedi. Benim ilgilendiğim tüm öğretiler ve bilgiler İngilizce!! Bunlara rahatlıkla ulaşma imkanım bu kurs sayesinde olabilir dedim.

Şu an özellikle İngiltere’de yaşayan bir öğretmenle çalışmak çok iyi geldi . Oranın aksanı ve yaşamını da öğreniyorum.
Güvenle konuşma ve en kolay şekilde
Öğrenme tekniklerini de içeren bir programda olmaktan çok mutluyum.
Bu dônemde İngilizce bir lüks değil; gereklilik, büyük fayda” 

Solmaz (59) / Şifa Terapisti

************************************

Zaman içerisinde İngilizce seviyemde tatlı tatlı, adım adım ilerleme kaydediyorum. Ve daha ilk günden şu oldu. Ben seviyemi başlangıç seviyesi olarak görürken aslında seviyemin bir üst seviye olduğunu deneyimledim. Bu deneyimde bana kendimi olduğumdan küçük tutma çabası içinde olduğumu gösterdi. Yani spiritüel olarak dakika bir gol birdi benim için. Ve bu bende muhteşem bir şekilde illüzyondan tekrardan uyanmama yardımcı oldu. Ders sonlarında izlediğim o muhteşem spiritüel videolar bilinç olarak muazzam bir şekilde kişisel olarak gelişmeme katkı sağlıyor. İngilizce yolculuğumu kişisel gelişim olarak da desteklenmesi bence diğer İngilizce eğitimlerinden ayıran en önemli noktası. Verilen spiritüel ödevler ile yeni kelimeleri duygu dünyamızdan seçiyoruz ve bu daha da kalıcı oluyor. Bunu deneyimlemek bana duygu dünyasından öğrenmeyi hatırlatıyor. 

Konu işleyişlerinin online olması benim için muazzam bir artı idi. Çünkü istediğim ders zamanını seçip kendi konfor alanımda rahat rahat dersleri işlemek muazzam bir ayrıcalık. Ve derslerimizin 8 kişi ile sınırlı olması (ki bizim sınıf 7 kişi) derslerin konuşma pratiği yapma konusunda muazzam bir alan açıyor. Bu şekilde hepimiz konuşma pratiği yapabiliyoruz. Konuşma pratiği yaparken ise en güzel nokta güven duygusunun içme işlemesi ve buda cümle kurarken daha özgür ve rahat hissettiriyor. 

Ders içi oynatılan oyunla, ah bu oyun muazzam!! Öğrendiklerimizi bu oyun ile taçlandırıyoruz, hem eğleniyor, hem de öğreniyoruz. Eğlenerek öğrendiklerimi pekiştiriyorum bu muhteşem. Aynı zamanda muhteşem bir koordinasyon sağlıyor bu oyun bende. Görmek, anlamak ve aynı anda hızla cevaplamak çok heyecan verici ve çok öğretici bir oyun alanı oldu.

Veysel K. -(41) Mali Müşavir

************************************

İngilizce konuşmak, anlaşmak, hayatıma dahil etmek hep istediğim ama bir türlü başaramadığım bir şeydi.Aldığım diğer dersler, gittiğim kurslar günün sonunda sıkıcı ve etkisizdi. Demet’in Online Spiritüel İngilizce kursunu paylaşmasıyla, içinde olmak istedim.İyi ki de istemişim🙏🏻
Derslerimiz çok keyifli ve etkili geçiyor.Sınıfımız sadece 6 kişi.Her dersimiz böylelikle, bol pratikle geçiyor.
Arkadaşlarımla hem seviyemiz hem frekansımız o kadar yakın ki, çekinmek bir yana sanki yıllardır birlikteyiz.
Online ders ortamını her şeyden çok seviyorum. Evimin konforunda, sonrasında dilediğim kadar tekrar izleme imkanımla derslere devam ediyorum.
Demet bu konuda zaten öncü bir karakter:) Onun ilk yoga eğitmenlik eğitimi programında da 2 yıl önce online eğitim almıştım ve o zaman da çok mutlu olmuştum.
Bu kursun en önemli farklarından biri ise, spiritüel yanının gücü. Demet’in izlettiği videolar, her gün bize sorduğu sorular, manyetizmamızı toplamamızı sağlıyor ki, bu sayede eğitim herbirimiz için kişiselleşmiş oluyor.
Kısacası, iyi ki, iyi ki,iyi ki diyorum ve sonsuz tavsiye ediyorum.
Çok teşekkürler Demetcim 🙏🏻🥰

Işıl T. D. – (44) Mimar

************************************

Bir ay nasıl geçti anlamadım bile!

Dersler o kadar eğlenceli geçiyor ki şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, başladığınızz enerjiden bir üst seviyeye çıkıyorsunuz orası çok net..

Her ders bitiminde ağzım kulaklarımda ve bir sonrakinin heyecanlı bekleyişi içinde oluyorum. Ve Didem muhteşem bir öğretmen, muhteşem alan tutuyor kendimi güvenim, kendimi ifade etme girişkenliğim kesinlikle arttı!

Sadece İngilizce öğrenmiyorum üstelik kendimi yeniden keşfediyorum.

Müfide O.- (36) DJ

************************************

İngilizce kursumuz çok iyi, katıldığım için çok mutluyum.

Bir türlü cesaret edip de kurslara katılma atılımında bulunamamışken içinde bulunduğum kursun online ve sınıfların az sayıda kişiyle olması, ayrıca hocamızın da çok anlayışla sabırla öğretmesi benim için büyük şans diye düşünüyorum.

Birde spiritüel ve enerjisel anlamda katkılarınızda çok iyi henüz başlangıç seviyesindeyim ve ilerleyebileceğime inanıyorum teşekkür ediyorum.

Firuze Ç.-(36) Gümrük Müşavir Yard.

************************************

Uzun zamandır İngilizce’ye yeniden başlama isteğim vardı fakat herhangi bir kursa gitmek için heyecan duymamış, bunu zorunda hissettiğim için yapmak istememiş ve adım atmamıştım.

İngilizce kursu tam heyecanıma göre çıktı karşıma…

Konuşma konusunda hiç rahat hissetmiyordum bir iki cümle dışında kendimi ifade edemeyecek kadar kafa karışıklığı yaşıyordum. 1 ay içinde bile çok daha rahat kendimi ifade edebiliyor ve ayrıca hata yapmaktan da korkmuyorum 🙂 Derslerimiz keyifli, bol kahkahalı ve oyunumuzla çok heyecanlı ♥️ 

Böyle bir süreçte zamanımı bu şekilde değerlendiriyor olmak benim için harika oldu. Çok teşekkür ediyorum .

Yağmur K.- (28) Müzik Öğretmeni

 

Kayıt işlemleri ve her türlü sorunuz için, spiritualenglish@outlook.com adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

Kurs websitemizi ziyaret etmek için tıklayınız: