Demet Dernek

18 yaşında tanıştığım enerji, meditatif ve kişisel gelişim çalışmalarım aracılığıya yıllar içinde deneyimlerimi ve öğrendiklerimi aktaran kişi haline evrildim.

Bu websayfası da kendi yolculuğunda benimle yollarını kesiştirmek isteyenler için oluşturuldu.

Benimle çalışmak için Birebir Seans alabilir ve/ veya Online Eğitimlere katılabilirsiniz.

Özellikle Yoga ve Meditasyonu hayatınıza dahil etmeniz konusunda ısrarcı olabilirim. (Online Grup Derslerim Mevcut)

ONLINE GRUP YOGA DERSİ- 4Derslik Paket

Temel amacım zamanında aldığınız, hatta size dayatılan ve kesinlikle size hizmet etmeyen, değişmesi şart kararlarınızı, yaşamınızı yöneten düşünce kalıplarınızı birlikte keşfedip değiştirmeniz, güncellemeniz. Her ego(zihin) gerçekleri filtreler, değişimin çok zor olduğunu savunur ve aynı yerde kalmak ister.  Kolay ve kısa demiyorum ama imkansız değil ve kesinlikle değer.

İçinizdeki sabotajları farkettikçe yaşamın size dayatılan ilizyonlardan ibaret olmadığını, sizin tercihleriniz doğrultusunda büyülü bir şekilde değişmeye başladığını görebilirsiniz.

Ya da görmeyebilirsiniz… Her an seçim yapmakta özgürsünüz.

Sevgiyle,

Kozmik Enerji Uygulayıcısı- 2016

Yaşam Koçu Ayra Town- 2018

Taro Reader (Tarot Rehberliği) – 2019