Demet Dernek

Hoşgeldin,

Kısaca kendinden nasıl bahsedebilirse insan bende o kadar bahsedeyim sana benden.

18 yaşına kadar ateisttim ve sadece rüyalarıma ve sezgilerime gerçeklik verdim.

18 yaşımda bu Dünyayı yöneten güç(ler) olduğu gerçeğini kabul ettim. Bu kabulden sonra enerji, meditatif ve kişisel gelişim çalışmaları ile tanışmaya başladım.

Majör acılarım olmadı hayatımda, Evrenin ve insanlığın sırrı ile ilgiliydim ben. Kendimi tedavi etmeye, sakinleşmeye, arınmaya çalışmadım. Kendimi yoran bir hayat seçmemeye erken yaşlarda karar vermiştim. Kendi çapımda gücümü unutarak yarattığım acılar yaşadım elbet bende, insanız ve unutmak üzere programlıyız sonuçta ama bu ilizyonları abartmadım diyebilirim kısaca. Eski cadı genlerim hep aktifmiş diyebilirim.

En büyük desteğim inançsız geçirdiğim yıllarmış diyorum şimdi geriye dönüp baktığımda. İnanmak ve sığınmak arasında kaybolmadığımdan kendimde kalmışım çokça ben. Yıllar içinde insansı ve insan olmak arasında kendimi ve çevremi gözlemledim, nelerin iyi nelerin beter edeceği konusunda derinleştim.

Yoga ve meditasyonu muritlik olmayan bir yolda takip ettim. Akitf olarak yoga yapıyor ve öğretiyorum.

Kendi öğrencilik yolumda aydınlandığım  noktalarda da bireysel ve grup çalışmalarımda rehberlik ediyorum.

Bu websayfası da kendi yolculuğunda benimle yollarını kesiştirmek isteyenler için oluşturuldu.

Bireysel ve grup programlarını takip edebilir, blog yazılarımı okuyabilir ve YouTube sayfamdan sohbetime dahil olabilirsin.

Temel amacım  zamanında aldığın, hatta sana dayatılmış olan ve kesinlikle sana hizmet etmeyen ama hizmet ettiğin yaşamının üstadı olman. Her ego(zihin) gerçekleri filtreler, değişimin çok zor olduğunu savunur ve aynı yerde kalmak ister.  Kolay ve kısa demiyorum ama imkansız değil ve kesinlikle değer.

Kendi rüyalarını örmek ya da başkalarının rüyalarında figüran olmak seçiminde yanında yürüyorum.

Sevgiyle,

Demet Dernek

Mezuniyet:

Dokuz Eylül Üniversitesi- İşletme Bölümü- 2008

Geçmiş Kurumsal Tecrübeleri:

Finansbank- Kobi Bankacılığı Müşteri Hizmetleri Yetkilisi- 2008

Vodafone- Kurumsal Müşteri Portföy Yöneticisi -2010

Denizbank- Şirket Bankacılığı Portföy Yetkilisi – 2011

Devam Eden İşler:

Happy Days Kişisel Dönüşüm ve Yoga – Firma Sahibi – 2014 devam

Demeter Company (Montenegro)- Firma Sahibi- 2019 devam

Kişisel Gelişim Deneyimleri:

Reiki Master- 2003

Kundalini Reiki Uygulayıcısı-2004

Karmik blokaj Terapisti ( Enerjetik Regresyon) – 2006

MerKaBa (AITH- 1) Katılımcısı-2013

Yaşam Koçu Dokuz Eylül Ünv – 2014

Kozmik Enerji Uygulayıcısı- 2016

Yaşam Koçu Ayra Town- 2018

Self Mastery- 2018 L.F.

Personal Magnetizim,- 2018 L.F.

Teacher Of Life-2019 L.F.

Taro Reader (Tarot Rehberliği) – 2019

Taro (Open The Gates)  – L.F. – 2019