Gizlilik ve Kullanım Şartları

www.demetdernek.com sitemizde bulunan makale, hizmet veya ürünler tedavi amacını kapsamamaktadır ve bu şekilde algılanmamalıdır. Demetdernek.com da bulunan makale, hizmet veya ürünler bireysel gelişim ve dönüşüme hizmet ederek, bireylerin yaşam kalitesini arttırmak için var olmaktadırlar.

Hastalık ve sorunlarınızın teşhis ve tedavisi için yetkili bir hastane veya hekime başvurunuz. Demetdernek.com kullanıcılarının güvenlik ve gizliliklerine en üst derecede önem vermeyi ilke edinmiştir. Dolayısıyla kayıtlı kullanıcıların bilgilerini 3. Şahıs veya tüzel kişilerle kesinlikle paylaşmamaktadır.

Bu bilgiler, elektronik posta, ad, soyad, ikametgah, banka bilgilerini içermektedir. Bu bilgiler sadece e-ticaretin doğası gereği teslimat ve ödeme işlemlerinin gerçekleşmesi adına sadece demetdernek.com tarafından kullanılmaktadır.

Happy Days by Demet Dernek’ ten aldığınız ürünler Demet Dernek- Happy Days şirketi tarafından faturalandırılmaktadır.