Garanti ve İade Koşulları

Happy Days by Demet Dernek web sitemizden alacağınız ürünlerinizin ( Ses kaydı, online seminer, yoga videoları, diğer video kayıtlarının ve ürünlerin ) iadesi yoktur.

Birebir seanslarınızı ya da Online Seminer katılımlarınız,  Happy Days by Demet Dernek üzerinden almanız ve kullanmadan önce vazgeçmeniz durumunda ücretiniz yasal kesintilerden sonra iade edilecektir.

Online Seminer katılımlarında 1.Hafta sonrası vazgeçmeniz durumunda yasal kesintilerden sonra iade edilecektir. 2.Haftadan sonra ki caymalarda, kişi online seminere katılmasa dahi, iadesi yapılmayacaktır.

Sitemizde Kredi Kartları için %100 güvenli IYZICO altyapısı kullanılmaktadır.

• Belirtilen koşullarda taksitli alışveriş imkanı
  • Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına ödül puanı fırsatları
  • Banka kartı ile de alışveriş yapma imkanı
  • Uluslararası güvenlik standartlarına (PCI DSS ve SSL sertifikası) ve filtrelerine sahip ödeme sayfası

www.demetdernek.com sitemizde bulunan makale, hizmet, ürün veya videolar tedavi amacını kapsamamaktadır ve bu şekilde algılanmamalıdır. Happy Days by Demet Dermek’ te bulunan makale, hizmet veya ürünler bireysel gelişim ve dönüşüme hizmet ederek, bireylerin yaşam kalitesini arttırmak için var olmaktadırlar.

Hastalık ve sorunlarınızın teşhis ve tedavisi içi yetkili bir hastane veya hekime başvurunuz.