İçindeki Çocuk Çalışması

Karanlıkta Kalmış Yanınızı Bulun

Merhaba;

İçindeki çocuk çalışması ile kendi sınırlayıcı inançlarınızı bulup değiştirmeniz mümkün. Birçok nedenle küçüklüğümüzde yaşadıklarımızı yorumlarken kendimizce bazı hikayeler yazıyoruz ve kararlar alıyoruz. Sonra da bu kararları unutuyoruz, ancak artık bu kararlar bizi yönetmeye başlıyor.

Birçok açıdan gerçek potansiyelimizi sınırlandıran programlarımız var. Ve bu kalıplar içine sığmaya çalışıyoruz ancak sandığımızın çok ama çok daha ötesiyiz. İşte bunu keşfetmek için o programları bulup değiştirmeye ihtiyacımız var. Yoksa geçmiş karalarınca yönetilen biri olur ve gerçekte arzuladığımız ÖZGÜRLÜK deneyiminin çok uzağında kalırız.

Nasıl durumlar yaşıyoruz, kendimize çektiğimiz insanları ve olaylar neler, şu anki realitemiz bizi mutlu mu mutsuz mu ediyor, kararlarımızın ne kadarı bize ait gibi soruların cevapları o çocuklarda. Çünkü çocukluk yaşlarımız programlanmadığımız anlar.

Yaşamının genel trendini yöneten hikayeleri hatırlamak isteyenler için muhteşem bir teknik. Tek bir seansla bile, kararlarınızı bulmak, değiştirmek, nelere programlandığınızı bilmek muazzam bir farkındalıkla yeni realitelere izin vermenizi sağlıyor.