Frekanslar Eğitimi- Yaratımın Sırları

ONLINE WORKSHOP: FREKANSINI SEN BELİRLE

Temel hedef yaratım kavramının açığa kavuşmasıdır. Yaratım bir eylem sonucu gerçekleşmez aslında. Yoktan bir şeyi var edemezsiniz; ama hali hazırda EVRENDE SINIRSIZ OLAN bolluğu bereketi, huzuru, aşkı, istediğiniz her deneyimi kendinize çekebilirsiniz. Çekim yasasının gücü tamamen sizin izin verme kapasitenizle orantılıdır.

“Herşey enerjidir ve herşey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlandığınızda artık yapacak bir şey yoktur. O gerçeklik size ait olur. Bundan başka bir yol yoktur. Bu felsefe değil; fiziktir. ” İstediğiniz şeyin frekansına uyumlandığınızda, o şey sizin gerçekliğiniz olur.

İşte YARATIM bu kadar kolay ve bilinçli hale gelebilir. Frekansları anladığınızda ve o frekansa ait olmanın tekniklerini kullandığınızda muhteşem bir kapı size de açılıyor: HOŞGELDİNİZ..

Paranın, şirketlerin, evlerin, politikanın, ülkelerin, şehirlerin, yemeklerin, haberlerin, dizilerin, kıyafetlerin, insanların, hayvanların, duyguların KISACA canlı cansız herşeyin bir frekansı var.

Yaratımda söylemeye çalıştığımız şeyde frekans bilgisinden geliyor. Bolluk bereket frekansındayken yokluk frekansının sonuçlarını deneyimlemeniz mümkün değil; aynı şekilde bunun terside geçerli. Kendini suçlayan, yargılayan bir frekanstayken Evrenin sizi değerlı kılacak hediyeler göndermesini beklemeyin. Ve bu inanmakla değil fizikle ilgili. İstediğiniz her ne ise o frekansta olmanız ve deneyime izin vermeniz yeterli.

• Üç saatlik canlı yayın sürecinde, Frederic Dodson’ın frekanslar bilgisini temel alarak ayrıntılı olarak yaşamdaki olaylar, kişiler, duygular ve durumlarla ilişkilendirilerek açıklanacak.
  •  Aşağıda yeralan videolar programa özel olarak hazırlanmış olup workshopa kayıt olduktan hemen sonra bilgisayarınıza indirilebilir formatta mailinize atılacak. (Süre kısıtlaması yok)

Zihnini Dinginleştir- Nefes Dersi

Bolluk Bereket Yarat- Meditasyon

Frekansınızı Düşüren Blokajların Dönüşümü- Yoga Dersi

•  Aldığınız bilgileri ve öğrendiğiniz egzersizleri uygulamanız halinde yaşamı bambaşka bir açıdan yaşamaya başlayacaksınız. İstediğiniz duygu veya durum her ne ise onun frekansına uyumlanarak realitenizde deneyimlemeyi keşfedeceksiniz. Bu sayede yaşamın her alanındaki bağlantıyı, ahengi ve ritmi yaklama öğreneceksiniz.

SEMİNER İÇERİĞİ:

Frekansları deneyimleyerek anlamanız üzerine hazırlanmış bir seminer olduğundan önceki frekans eğitimlerimi alanlar veya ilk kez bu bilgilerle tanışacak olanlar katılabilir.

• Kendi frekansını anlamak
    • Reaksiyon verirken farkında olmak
    • Yaratımlarının kaynağına inmek
    • Domine frekansını seçmek
    • Hedefler ve hayaller üzerine çalışmak
    • Eski gerçeklikleri yıkmak
    • Yeni gerçeklik yaratmak
    • Zihnin katmanlarını farketmek
    • Gerçekten ne istediğini bilmek
    • Korku ve acılarını dönüştürmek
    • Yeni tutumlar geliştirmek
    • İstediğin frekanslar arasında gezinmek
    • Odağını kullanmayı öğrenmek
    • Ezbere yaşama yerine seçtiğin duyguları yaşamak

SEMİNER SÜRECİ:

Program 8 Ağustosta online ve tek oturum şeklinde başlıyor.Seminerin tekrar kaydı ise ertesi gün gruptan paylaşılıyor olacak ve 1 ay boyunca tüm katılımcılara açık kalacak.

Tüm katılımcılarla frekanslarını yüksek tutmalarını sağlamalarına yönelik, özel olarak hazırlanmış birer nefes, yoga ve meditasyon ders kaydı verilecek. Bu dersleri bilgisayarınıza indirerek ömür boyu kullanabileceksiniz.

SEMİNER SÜRESİ:

08.08 Tarihinde 20.00- 23.00 saatleri arasında buluşuyoruz. ( Seminer saati uzayabileceğinden kendini geniş zaman dilimi ayrımanız önerilir)

Seminer Ücreti: erken ödeme indirimi ile 2 ağustos akşamına kadar 350tl olup sormasından 395 tl olarak güncellenecektir. Kredi kartı ile (taksitli) ödeme imkanı bulunmaktadır.

Banka havalesi ile ödemek için bizimle iletişime geçebilir; kredi kartı ile ödemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz : https://demetdernek.com/ders/yeni-frekansini-belirle-online-i-8-agustos/

On yedi yıllık kişisel gelişim yolculuğumda, tüm eğitim, seminerlerim ve bireysel seanslarımda tek bir bilgiye, frekansa bağlı kalmadan ilerledim. Özellikle kendi yaşamımda deneyimleyip sonucundan memnun olduğum bilgileri öğrettim ve buna gönül rahatlığıyla devam ediyorum.

Kimseyi Gurum kabul etmedim, kimsenin Gurusu olmayı seçmedim. Bu seminerde de Frederick Dodson’un frekans tablosundan yola çıkarak, bu zamanki tecrübe ve bilgilerimle derinlemesine bu konuyu anlatmak ve ötesinde kamp sürecinde çokça pratik vererek hayata geçireceğiniz bilgiler paylaşıyor olacağım.

Yeniden yepyeni enerjilerle görüşeceğim için çok heyecanlıyım,

Sevgilerimle, Demet Dernek.