ALCHEMY (Simya)- Seminer Kaydı

A L C H E M Y – Simya SEMİNERİ Bilgilerini İLKE KEZ ONLINE Paylaşacağım.🌱

“Duymaya hazır olmayan kulaklara dudaklar mühürlü kalacaktır”.

Yaklaşık 5 saatlik seminerin ve sonrasında DEMET DERNEK ile 45dk birebir görüşme seansı ile bilgilerin tam olarak anlaşılması üzerine kayıtla paylaşılacaktır.

Bana çok şey katan, yolculuğumda beni büyüten, cesaretlendiren bilgileri, ileri seviye formatta sizlere sunmaktan onur duyuyorum.

Bu seminer oldukça derin, yoğun bilgileri barındırır. Eskiden çok daha gizli saklı tutulurken şu an birçok kitap veya dizi-filmde bazılarına aşina oluyorsunuz.

Biz İnsanlar daha da fazla insan olmaya cesaret edip dönüştükçe ve güncellendikçe yeni bilgiler geliyor ve eski yeniler artık bilince daha hızlı ve açıkça yayılıyor.

Tabiki inzivalar kadar fazla mesai harcamayacağız bu seminerde, ancak hatrı sayılır ölçüde, seminer sırasında ve sonrasına yaşamınıza yayılacak olan tohumlar ekilecek.

Metamorfoz diğer adıyla Alchemy eğitimleri yatılı inzivalardandır. Bu online seminer kaydıise, bu eğitimlere hazırlık niteliğinde. Hele inzivaya katılma imkanınız yok ise, muazzam bir deneyim. Daha sonra bu tür imkanlar nasıl yaratılır öğrenmeye başlayacaksınız.

Öncesinde Hermen Hesse- Demian ve Kybalion- 7 kozmik yasa 3 inisiye kitaplarını okumanız kesinlikle tavsiye edilmektedir.

SEMİNER ÜCRETİ:

2.450 tl olup seminer kaydı ses kaydı formatında kalıcı olarak paylaşılır.

Sorularınız ve kayıt için info@demetdernek.com adresine mail atabilirsiniz.