Online Yoga Sınıfları:

BEDEN YALAN SÖYLEMEZ!
YOGA, bedenimizle bilinçli olarak BİRlikte hareket etme alanı açar bize.
HERKES YOGA YAPABİLİR.
Bizlerde online sınıflarda buluşarak, internet olan her yerden, bilgisayar, akıllı telefon veya tabletler aracılığıyla dahil olunabilen bir sistem içinde yoga yapıyoruz.
Dersler 1.15 dk sürüyor. O günkü derse dair, üzerine çalışılacak olan duygular ve asanalarla ilgili kısa bir bilgilendirmeden sonra: Nefes, ısınma, esneme-güçlendirme-denge çalışmaları, meditasyon ve derin gevşeme ile ders tamamlanır.
Sağlıklı bir bedene ve açık zihinlere doğru yolculuğa çıkılır.
Yoga pratiği ile bedenlerde sıkışmış enerjiler rahatlarken, yin- yang enerjiniz üzerinde çalışarak dengeli bir ruh hali deneyimlenir.
İç ve dış dünyamızda olan her şeyden haberdar bir yapıdır bedenimiz. Kimi zaman tüm geçmiş kayıtların datası, kimi zaman gelecek yılların pusulası gibidir.

‘2008 Yılında yogaya başladım ve bedenimin içindeki araştırmalarım, zihnimle bedenimin arasında muazzam bir bağlantı olduğunu görmemi sağladı. Bazı günler bedenim daha az eğilip bükülmek isterken, bu bana şu an hayatımda neye karşı katı bu tutumdayım, şu an neye direnç gösteriyorum diye analiz etmemi sağlardı!
Bedenim ve zihinim,  yogaya direnç gösteremez, yavaş yavaş açılırken meditasyon ve derin gevşeme ile kendi cevaplarımı bulurum. İçimde sıkışan parçalarım bu açılan alanlar sayesinde özgürleşti hep ve buna devam etmek benim için lüks değil, muhteşem bir rehber..
Sevgiyle,
Demet Dernek.

Program Detayları:

Niyetimize ve çalışma amacımıza uygun olan Asana (beden) pratikleri, nefes ve meditasyon teknikleri ile çalışacağımız, zaman zaman satsanglar, mantarlar ile yoganın farklı alanlarını da pratik edeceğimiz YOGA sınıfına HOŞ GELDİNİZ.

✨Her pazartesi ve perşembe, 20:00-21.15 saatleri arasında buluşacağız.

• Ders kayıtları ortak gruplardan haftalık olarak paylaşılır.
  • Dersler başlangıç ve orta seviyeye yönelik ilerleyecek.
  • Aylık katılım ücreti ( 8 ders ) 750₺’dir. Kredi kartı ile ödeme imkanı mevcut.

Namaste,

Demet Dernek.

2018 Yılında online yoga çok bilinen bir alan değildi. O yıllardan itibaren devam ettiğim online çalışmalarımdan YOGA’ yı videoda anlatıyorum. Keyifi Seyirler.