ÇOK GEZEN Mİ ÇOK OKUYAN MI BİLİR ? ÇOK YAZANIN YERİ NEDİR?

📍Tatil ve iş konseptli Antalya seyahatimiz son erdi !!

Yavaş yavaş İzmir’den taşınma roketlerini Evrene gönderiyoruz.

Ben üniversite ve kurumsal hayatı dahil 35 yaşını İzmir aşığı olarak geçirenlerdenim. Dünyada çok yeri gezmiş ve çalışmış kocamla dahi İzmirde tanışıp evlendim.

Çok gezdim, İzmir’e özlemle geri geldim hep. Son iki yıldır değiştim. Eskisi gibi evimi, memleketimi mumla aramıyorum. Deneyim biriktirmekten hoşlanıyorum. Yeni coğrafyalar, yeni yoga meditasyon kursları, yeni tatlar, yeni enerjiler…..✨

İşimi bu yüzden tamamen online ve telefon alanına taşıdım. Önce enerjimle İzmir’den taaa Amerika, İngiltere, Mısır, Almanya hatta Afrika’ya uzandım. Sonra yurtdışında ailece bir evimiz olsun kararı alarak, ilk adımı attık (Merak edenler için Montenegro’da evimiz oraları da anlatacağım yeni yazımda)

Eşimin turizimci oluşu bizi Dünyayı katalog misali varsayıp nerede yaşayalım noktasına getiriyor hep🙏🏻  Türkiyeye, gidip gelmeli bir yaşam vizyonluyorum ama esas evim için hayalim başka. Kimbilir Theo’dan aldığım kanallık gibi İtalya belki yeni evimiz olur.

Hani yaratım, çekim yasası, Evren va konuşuyoruz ya hep, o kadar doğal, kolay ve zevkli olduğunu enerjisel olarak yazıma yükledim hücresel seviyede içinize çekin istedim.

🌟Enerjiniz ve niyetiniz net, yalın ve kalbiniz yaşama dair arzu dolu olunca attığınız adımların yanında Evren ve sevdikleriniz oluyor!! Benim yanımda olduğunuz gibi…

Yavaş yavaş muratla ve tek başıma gezdiğim yerleri ve deneyimleri bloguma yükleyeceğim.

Çok gezen mi çok okuyan mı bilir diye kompoziyon konusu vardı ya okul döneminde hatırladınız mı? Siz neyi seçtiniz bilemem ama ben içinden çıkamazdım.  Şimdilerde çok gezip çok okuma hevesim bundan zaten.

Bir de çok yazma isteğim doğdu bu ikileden bu yazıda ondan👶🏻,

Çok sevgilerimle💜

Demet Diipa Dernek