Dersler

ONLINE YOGA SINIFI

Kategoriler:

Program Detayları:

Niyetimize ve çalışma amacımıza uygun olan Asana (beden) pratikleri, nefes ve meditasyon teknikleri ile çalışacağımız, zaman zaman satsanglar, mantarlar ile yoganın farklı alanlarını da pratik edeceğimiz YOGA sınıfına HOŞ GELDİNİZ.

✨Her pazartesi ve perşembe, 20:00-21.15 saatleri arasında buluşacağız.

• Ders kayıtları ortak gruplardan haftalık olarak paylaşılır.
  • Dersler başlangıç ve orta seviyeye yönelik ilerleyecek.
  • Aylık katılım ücreti ( 8 ders ) 750₺’dir. Kredi kartı ile ödeme imkanı mevcut.

Sağlıklı vücutlar, miss gibi zihin ve ruh sağlığımız için hazırladığım harika seriler, nefes çalışmaları ve meditasyonlar için haydi gel matının üzerine.

Namaste,

Demet Dernek.

Notlar:

• Banka transferiyle yapılan ödemelerde 750 tl ödeyebilirsiniz. Bu şekilde ödemek isterseniz happyday@demetdernek.com adresinden inan talep edebilirsiniz.
  •  Herhangi bir sorunuz yan da bedensel bir sorununuz varsa lütfen info@demetdernek.com adresinden Demet hocamıza iletiniz.